Skalfasader

TJÄNSTER

Behandling med skalfasader

Vår specialitet är skalfasader utan slipning. Vi finns mitt i hjärtat av Göteborg på Kungsportsavenyen. Du kan nu utföra dina skalfasader där vi även har vårat egna tandtekniska labb med egen keramist som är specialist på ultratunna skalfasader(porslinfasader). Skalfasader är tunna porslinskal som man sätter fast på tandytan. Våra skalfasader framställs direkt i vårat egna labb och vi kan utföra dem så snabbt som på 24h.

Första besöket

Ditt första besök hos oss består av en konsultation där du får träffa en av våra tandläkare. Alla våra tandläkare har en gedigen erfarenhet inom skalfasader och arbetar enligt samma professionella anda.
Tillsammans med din tandläkare går ni igenom dina önskemål och tar foton samt ev. röntgenbilder. Vi tar även avtryck på dina tänder för att framställa en individuell modell av dina nya tänder. Du får prova modellen samma dag efter bara några timmar därefter kan du avnjuta Göteborg medan vi framställer dina fasader.

Andra besöket

Nu är dina modeller för skalfasaderna färdiga. Du får prova dessa och vi tar bilder på dina nya tänder och diskuterar eventuella ändringar som du önskar utföra på modellen. Fram till detta moment är dina egna tänder fortfarande orörda.
Beroende på vilken typ av skalfasader du kommit överens om med din behandlare så tar vi antingen ett definitivt avtryck för non prep fasader eller så bokas ett nytt möte in där vi utför dem eventuella slipningar som krävs för andra typer av fasader.

Sista besöket

Vi lämnar nu ut dina färdiga skalfasader. Vi provar ut dessa så du får se dem först och godkänna arbetet. Därefter cementeras dem fast. Vi rengör dina tänder noggrannt innan vi sätter fast dina nya fasader. När allt är färdigt går vi noggrannt igenom hur du sköter fasaderna.

Bildgalleri

Före och efter

Eget unikt labb med 30 års erfarenhet

Letar du efter en tandläkare i Göteborg som använder sig av moderna metoder och där resultatet alltid håller hög kvalitet så ska du kontakta oss på Estetikcenter. Välkommen!

Mån-Tors: 8.30-17.00
Fre: Stängt