Vi kan tänder.

Estetikcenter är en modern tandläkarklinik i centrala Göteborg. Genom ett heltäckande utbud anpassat efter patienternas behov i kombination med en inbjudande miljö skapar vi leenden för livet. Med den senaste teknologin och  kontinuerlig vidareutbildning håller vi oss i framkant, inte bara inom estetisk tandvård, utan även inom allmän tandvård. 

Du finner vår tandläkarmottagning i hjärtat av Göteborg, mitt i Kungsportsavenyen. Vi utmärker oss för våra skalfasader utan slipning och för vårat lugna och harmoniska arbetssätt. 

Vårat team är handplockat för att ge dig den bästa vården.

Amir Pirhayati

Legitimerad tandläkare och klinikchef

Med ett genuint intresse för den kosmetiska delen av tandvården, strävar Amir alltid efter att förbättra sig själv och sitt arbete. Alla patientfall behandlas med samma passion för ett fantastiskt slutresultat. Han utmärker sig för att göra din behandling mer som en trevlig resa med skratt. 

Amirs tandläkarkarriär efter examen präglas av hittills ca 45 kurser inom tandvården. Han behärskar bl.a. minimal invasiv tandvård och har utbildat sig hos några av världens främsta inom kosmetisk och digital tandvård.

Amir har även licens för att arbeta i England och är regisrerad hos GDC.

Mazi har sin bakgrund som utbildad tandläkare vid Göteborgs Universitet. Med en bred och ständigt pågående utbildningsbakgrund både från Svenska och utländska institutioner har Mazi en särskild bred kännedom om hela processen från att möta patienten som individ till att försäkra sig om att bästa möjliga tandvård ges – Detta tillsammans med ett särskilt intresse och kunskaper inom bettrehabilitering och estetiskt tandvård borgar för att patienter hos Estetikcenter får bästa möjliga tandvård som få kliniker kan mäta sig med. Kvalité och noggrannhet är A och O för Mazi! Hans strävan är att du som patient ska känna dig trygg och nöjd efter varje besök!

Maziar Nekoui

Legitimerad tandläkare och klinikchef

Kent Nyman

Legitimerad tandläkare

Kent är grundaren till våra non prep skalfasader som han har utveckalt under åren tillsammans med vår keramist Mikael. Kent har utfört över 20.000 skalfasader utan att slipa på tänderna och är en av pionjärerna i denna teknik med ca 30 års erfarenhet i området.

Vår egen keramist i Estetikcenters labb i Göteborg. Mikael utmärker sig som en kostnär inom skalfasader. I över 30 år har han arbetat med  att utföra skalfasader som inte kräver en slipning av tanden. Det är som en målare som skapar ett konstverk när man ser Mikael arbeta och den precision han lägger ner i sina arbeten. Han är unik i sitt slag och en av pelarna i vår verksamhet

Mikael Sigala

Tandtekniker/Keramist

"Milo"

Tandsköterska

En av våra tandsköterskor i Göteborg, Marie-Louise. Med humor och glädje blir det ett sant nöje att samarbeta med Marie-Louise. En hemlighet som vissa kanske inte vet är att hon även är utbildad tandtekniker. Tack för att du är en del av vårat team.

Ulla kan nog enklast beskrivas som klinikens husmor. Hon har koll på allting och är den som tandläkarna frågar när dem inte hittar något.
Ulla lyser upp rummet med sitt glada humör och får våra patienter att känna sig väl omhändertagna. Vi är evigt tacksamma att hon finns hos oss för vi hade inte klarat oss utan henne.

Ulla Westholm

Tandsköterska

Przemek Seweryniak

Tandtekniker, ägare av Cosmodent

Przemek och Cosmodent har kunder i hela Skandinavien samt en stor del av Europa samt i Förenade Arabemiraten. Han ger regelbundet föreläsningar och praktiska kurser både nationellt och internationellt. Han är gästföreläsare på Tandteknikerprogrammet vid Institutionen för Odontologi Göteborgs Universitet. Han har tidigare varit president i SACD.

Den ende tandteknikern som är ackrediterad medlem i SACD – Swedish Academy of Cosmetic Dentistry

Christer är professor vid Institutionen för Biomaterial, Göteborgs Universitet, med fokus på forskning inom styrd vävnadsregeneration och oral kirurgi samt övertandläkare vid Käkkirurgiska kliniken, NÄL, Trollhättan. Han är ledamot i styrelsen för Osteology Foundation och är även redaktionsmedlem för flera dentala tidskrifter. Christer har över 25 års erfarenhet av implantatbehandling och relaterad forskning och anses vara en av pionjärerna i utvecklingen av konceptet Guided Bone Regeneration. Han har publicerat många artiklar och läroböcker om dessa ämnen. Han reser ofta över hela världen för att föreläsa, forska och undervisa om Guided Bone Regeneration och andra implantatrelaterade ämnen.

Christer Dahlin

Professor, käkkirurg