invisalign kampanjpris

Invisalign gäller endast för dig i Göteborg.

Invisalign kampanj

Gäller endast för dig i Göteborg.

Osynlig tandställning
helt utan smärta

Helt smärtfri behandling som utfördes via Invisalign och våra skalfasader utan slipning. Med korrekt planering kan vi uppnå livsförändrande resultat.

Det är inte magi.

Det handlar om god planering och rätt utförande under hela processen.

På våra kliniker erbjuder vi dig tandreglering med Invisalign. En av världens mest avancerade metoder av tandreglering där skenorna är genomskinliga. Som först i Sverige med Invisalign har vi redan behandlat över 300 personer. Allt från lättare bettfel till väldigt komplicerade. Allt börjar med en konsultation där vi undersöker ifall Invisalign är rätt för dig.

Gör som @beautybyraza

För @beautybyraza var EstetikCenter det självklara valet. Dina tänder använder du inte enbart när du tuggar och äter mat utan även när du hälsar och ler mot dina kollegor varje morgon.

Din självkänsla förtjänar det bästa. Kontakta oss idag!

Hur går det till?

Första besöket

När du kommer första gången för din Invisalign behandling, får du möta en av våra erfarna tandläkare. Tillsammans går ni igenom dina önskemål och diskuterar hur din behandling sker.
Vi tar nödvändiga röntgenbilder, foton och scannar dina tänder. Vi använder oss inte av vanliga avtryck utan scannar istället tänder vilket både är smidigare, säkrare och bekvämare för dig som patient.
Du är nu färdig med ditt första besök och vi påbörjar planeringen av din Invisalign behandling tillsammans med våra Invisalign specialister. Du får en video på din mejl som visar hur din behandling går tillväga och och hur lång den kommer att ta.

Andra besöket

Nu är det dags att få dina Invisalign skenor för tandreglering och påbörja din behandling. Skenorna lämnas ut av våra erfarna tandläkare i Göteborg och tar ca 20-30 min att lämna ut.

Kontroller

Din Invisalign behandling består av regelbundna kontroller varje 5-6 vecka. Kontrollerna tar ca 5 min men är en viktig del för att vi ska se att allt går enligt planerat.
Dessa kontroller ingår alltid i ditt prisförslag för tandregleringen och kostar inget extra.

Färdig

När du är färdig med din Invisalign behandling så går vi igenom slutresultatet tillsammans med dig och ser om vi behöver slutjustera något med extra skenor. Dessa kostar ej extra. Därefter avslutas behandlingen med en liten tråd (retainer) bakom tänderna eller en nattskena från Invisalign. Dessa är viktiga för att se till att hålla kvar dina tänder när utförd tandreglering är färdig.

Eget unikt labb med 30 års erfarenhet

Letar du efter en tandläkare i Göteborg som använder sig av moderna metoder och där resultatet alltid håller hög kvalitet så ska du kontakta oss på Estetikcenter. Välkommen!

Mån-Tors: 8.30-17.00
Fre: Stängt